Johan Sikkema
Voorzitter
Ik ben Johan Sikkema en samen met mijn vrouw Klarine heb ik Stichting Colours opgericht. Klarine, moeder van onze kinderen, heeft zelf te maken gekregen met een ongeneeslijke ziekte. Het is een voorrecht om voorzitter te mogen zijn van deze enthousiaste mensen die zich inzetten voor de stichting. Ik ben dankbaar dat ik gezinnen een hart onder de riem mag steken als zij door ziekte of overlijden van een ouder een moeilijke periode meemaken.
cornelia
Secretaresse en Notuliste
Cornelia van der Velde-Sikkema
Ik voel me erg betrokken bij Stichting Colours, omdat ik nu van dichtbij meemaak wat voor impact het heeft als één van de ouders in een jong gezin ernstig ziek is. Mijn broer en schoonzus hebben met veel inzet en passie de Stichting opgezet en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.
emma
Penningmeester
Mijn naam is Emma Baanstra-Sebens. Ik heb de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie gedaan en kan mijn kennis nu gebruiken voor het op orde houden van de financiën. En dat doe ik met ontzettend veel plezier. Het is een eer om penningmeester voor Stichting Colours te mogen zijn.
angenita
Bestuurslid
Mijn naam is Angenita Heemstra-Bos en ik ben gevraagd om bestuurslid te zijn van de stichting. Daar hoefde ik niet heel lang over na te denken, ik heb ja gezegd. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat er aandacht is voor het gehele gezin wanneer men te maken krijgt met een zeer ernstige en/of levensbedreigende ziekte.
paul
Bestuurslid
Ik ben Paul Huizenga. Door de vriendschap met Johan en Klarine Sikkema ben ik betrokken geraakt bij stichting Colours. Persoonlijk vind ik het fijn om me als algemeen bestuurslid in te kunnen zetten voor gezinnen in zulke moeilijke situaties.

Bestuurslid
Ik ben Lourens en ik ben gevraagd om bestuurslid te worden. Ik ben bevriend met Johan en Klarine en heb zo het onstaan van de stichting meegemaakt. Ik wil graag meewerken en mij inzetten voor de stichting, om mensen in een moeilijke tijd te bemoedigen.