Albert Jan Gombert
Voorzitter
Ik ben Albert Jan Gombert en sinds 1 oktober 2018 voorzitter van deze prachtige stichting. Ik ken deze stichting vanwege onze vriendschap met de ouders van Klarine en de doelstelling heeft me altijd al aangesproken. Toen er een oproep voor nieuwe bestuursleden kwam hoefde ik niet lang na te denken om me hiervoor aan te melden. Ik vind het fijn om op deze manier een kleine bijdrage te mogen leveren aan gezinnen, waar zoveel verdriet is door die vreselijke ziekte kanker.
emma
Penningmeester
Mijn naam is Emma Baanstra-Sebens. Ik heb de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie gedaan en kan mijn kennis nu gebruiken voor het op orde houden van de financiën. En dat doe ik met ontzettend veel plezier. Het is een eer om penningmeester voor Stichting Colours te mogen zijn.
cornelia
Secretaresse
Mijn naam is Marjoleine Lap-Offereins. Vanaf het ontstaan van de stichting volg ik stichting Colours met grote belangstelling, want de doelstelling vind ik geweldig. Ik mocht zelf genezen van kanker en toen ik de oproep voor nieuwe bestuursleden zag voelde ik mij geroepen om mijn steentje bij te dragen. Als secretaresse hoop ik de komende tijd de stichting van dienst te kunnen zijn.
angenita
Bestuurslid
Mijn naam is Angenita Heemstra-Bos en ik ben gevraagd om bestuurslid te zijn van de stichting. Daar hoefde ik niet heel lang over na te denken, ik heb ja gezegd. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat er aandacht is voor het gehele gezin wanneer men te maken krijgt met een zeer ernstige en/of levensbedreigende ziekte.
Nelie

Bestuurslid
Ik ben Nelie Wiersema, de moeder van Klarine. Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe de stichting vorm kreeg. De pakketten werden en worden met veel liefde en zorg samengesteld. Waar veel zorg en verdriet is, kan een pakket in een gezin voor vreugde zorgen. Daar wil ik graag aan meehelpen.